Komponenter från Assco

Assco:s byggställningar är av mycket hög kvalitet och har blivit väldigt populära i Sverige och övriga Norden. På den här sidan hittar du de allra vanligaste delarna som Assco erbjuder. Asscos sortimentet är dock mycket större, och det är enklast för dig att Kontakta oss eller besöka oss här i Göteborg.

Du kan beställa en komplett ställning som passar ditt behov perfekt. Vi hjälper dig även gärna när du inte vet exakt vad det är du behöver med utformningen av din ställning från Assco. Hos oss på Seppo Salojärvi i Göteborg kan du både hyra och köpa byggställningar. När beställningen är gjord kommer du antingen och hämtar din byggnadsställning själv hos oss i Göteborg, eller så kan du använda dig av någon av våra leveransmetoder. Vi levererar byggnadsställningar i hela Norden till ett förmånligt pris, och ställningar från Assco är inget undantag.

 

 

Spiror

 

Planklås 

Stålplank bredd 32 cm

Demo 1 Demo 1 Demo 1

 

Sparklister

Assco:s ställningar hittar du hos oss i Göteborg

På den här hemsidan hittar du delar till Assco:s sortiment för modulställningar. Modulställningar är en typ av flexibla byggnadsställningar som är uppbyggda med så kallade spiror (lodräta stödpelare) och vågräta ramar, balkar, plan eller trall. Diagonalstag stöder upp konstruktionen. Modulställningar är smarta på så sätt att du kan utforma dem precis efter dina behov, även när byggnaden har en ovanlig form och många hörn och vinklar.

 

Horisontalstag/Rundbom

 

U-Bommar